İslamoğlu Baklavaları Hakkında

GAZİANTEPLİ İSLAMOĞLU BAKLAVALARI

Bizi Tanıyın

Sakarya'da baklava denilince akla gelen ilk isim olan İslamoğlu Baklavaları, 28 Kasım 1992 yılında Çark Caddesinde açılmış olup; geçmişten gelen bu lezzeti, aynı kaliteyi ve özeni, ilk günkü heyecanla muhafaza ederek bugünlere taşımıştır.

Sedat Kirtetepe ve Çark Caddesi üzerinde yer alan iki şubemizi, 2017 yılı itibariyle tek bir merkezde (Çark Caddesi No: 260/B) toplamış bulunmaktayız.

Üretim

İslamoğlu Baklavaları, ustalarının öncülüğünde ham madde seçiminden tüketiciye ulaşana dek her aşamada kontrolü elden bırakmadan büyük bir özenle üretim yapmaktadır.

En taze ve doğal ham maddelerin itinayla seçilip taze olarak saklanmasına özen göstermektedir. Baklava üretiminde kullanılan un, tereyağı, ceviz, fıstık, kaymak gibi malzemeler en kaliteli ürünlerden oluşmaktadır. Ürünlerimizin imalatında yerli üretim  toz şeker kullanılmaktadır. Ürünlerimizde kullandığımız toz şekeri Kayseri Şeker Fabrikasından temin etmekteyiz. Sadece Diyet baklavamızın şekeri Almanya' dan gelmektedir.

Ürünlerimizde insan sağlığını olumsuz etkileyecek hiç bir katkı maddesi kullanılmamakta, üretim alanında hijyen maksimum düzeyde tutulmaktadır.

Kalite

Kaliteli üretim ve hizmet felsefesini kendisine ilke edinmiş olan İslamoğlu Baklavaları, malzeme seçiminden üretim aşamasına her adımda prensiplerinden taviz vermeden çalışmalarını sürdürmektedir. 

İslamoğlu Baklavaları, üretim için gerekli olan tüm izin belgelerine ve sertifikalarına sahip olup, diyet baklavamızın Tübitak' tan raporu mevcuttur. 

Doğal Malzemeler

Doğal Malzemeler Doğal malzemeler kullanılmaktadır

En Taze Ürünler

En Taze Ürünler En taze malzemeler kullanılmaktadır

Kaliteli Malzemeler

Kaliteli Malzemeler Malzemeler en kaliteli ürünlerden oluşmaktadır

Odun Ateşinde Pişer

Odun Ateşinde Pişer Tatlılarımız odun ateşinde pişmektedir
Gaziantepli İslamoğlu Baklavaları